Засідання Ресурсного центру Нової української школи

 Сторітелінг-відмінний спосіб урізноманітнити заняття, щоб знайти похід і зацікавити будь-яку дитину. Не вимагає витрат і може бути використ...

11.02.21

Засідання Ресурсного центру Нової української школи

 Сторітелінг-відмінний спосіб урізноманітнити заняття, щоб знайти похід і зацікавити будь-яку дитину. Не вимагає витрат і може бути використаний в будь-якому місці і в будь-який час. 
Техніка сторітелінгу має форму дискурсу,  розвиває фантазію, логіку і підвищує культурну мовлення. 
 Сторітелінг може успішно використовуватися в проектній та спільній діяльності. Це чудовий метод піднесення будь-якого матеріалу.
 Поділилася власним досвідом застосування візуальних методів навчання в освітньому процесі вчитель ЗЗСО 53 Прокоф'єва Тетяна Миколаївна.

10.02.21

Засідання Ресурсного центру Нової української школи

Усі люди прагнуть навчатися. Найкраще це виходить у грі. 
На засіданні Ресурсного центру Нової української школи 27.01.2021 року учителі початкової школи м. Херсон мали змогу навчитися новому прийому візуалізації навчального матеріалу – кроссенс. 
Це сучасний методичний прийом, що сприяє засвоєнню навчального матеріалу, забезпечує інтерес до навчальної теми, створює умови для налагодження комунікації між різними учасниками навчального процесу, пояснює причини і закономірності певного явища, його елементи, протиріччя. 
 Учитель початкових класів ЗЗСО №53 Заверюха Ольга Борисівна поділилася власним досвідом застосування в освітньому процесі асоціативної головоломки. Педагоги із задоволенням розгадували та складали кроссенси, дотримуючись усіх правил гри.



Mesmerize Pointer Back to TOP