Засідання Ресурсного центру Нової української школи

 Сторітелінг-відмінний спосіб урізноманітнити заняття, щоб знайти похід і зацікавити будь-яку дитину. Не вимагає витрат і може бути використ...

18.03.19

Спільний проект


 За двосторонньою ініціативою Уряду Фінляндії і Міністерства освіти і науки України протягом чотирьох років в Україні реалізовуватиметься спільний проект, метою якого є підтримка реформи «Нова українська школа».

10.03.19


"Навчання - це круто!"  вирішила Компанія Prometheus і запустила безкоштовні онлайн-курси для підвищення кваліфікації вчителів від Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського та Квінслендського університетів.
«Prometheus та Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки Nova Ukraine отримали дозвіл на дубляж українською мовою чотирьох онлайн-курсів для вчителів легендарного Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського та Квінслендського університетів. Відтепер українські вчителі зможуть безкоштовно підвищувати свою кваліфікацію за допомогою передових онлайн-курсів найкращих університетів світу на Prometheus – а отримані ними сертифікати мають бути зараховані державою в якості підвищення кваліфікації», - зазначають у Prometheus.
Навчайтеся із задоволенням!

Зустріч з авторами підручників для Нової української школи

           5 березя 2019 року на базі Інноваційного навчально-тренінгового класу (НВК № 56) відбулася зустріч з авторами підручників для Нової української школи Інною Большаковою та Мариною Пристінською.
            Перші тренери НУШ провели навчальні тренінги для вчителів міста Херсон: "Інтеграція навичок на уроках української мови. Щоденні 5", "Інтегроване навчання. Особливості викладання інтегрованого курсу "Я досліджую світ" в 1-2 класах". 

03.03.19

Інтернет-марафон "Пряма лінія з тренерами НУШ"

Сертифікація педагогічних працівників 2019.


Фото Державна служба якості освіти України.
Фото Державна служба якості освіти України.
Фото Державна служба якості освіти України.
Фото Державна служба якості освіти України.


Вже в лютому Державна служба якості освіти України розпочне експертне оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації.

Наразі Служба працює над розробкою низки документів, які допоможуть експертам оцінити діяльність вчителя, та запрошує всіх долучитися до напрацювання:

☑️ методики експертного оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації
☑️ форми експертного висновку
☑️ методичних рекомендацій щодо заповнення експертного висновку
☑️ анкети самооцінювання
☑️ методичних рекомендацій щодо створення, змісту та завантаження електронного портфоліо 

Результати першого циклу загальнодержавного моніторингового дослідження

http://testportal.gov.ua/zvity-dani-2/


Триває конкурсний відбір підручників для 2 класу НУШ. ОБИРАЄМО !

https://lib.imzo.gov.ua/handle/123456789/1045/browsetype=title&fbclid=_BJAg1rHfRcSYeF4pbbU9bA

Нет описания фото.
Mesmerize Pointer Back to TOP