Засідання Ресурсного центру Нової української школи

 Сторітелінг-відмінний спосіб урізноманітнити заняття, щоб знайти похід і зацікавити будь-яку дитину. Не вимагає витрат і може бути використ...

08.04.19


У березні  відбувся День Відкритих Дверей у новітньому закладі освіти – Новопечерській школі (місто Київ). Заклад гостинно відкрив свої двері для 600 педагогів з різних куточків України. Програма заходу була дуже насиченою і змістовною. Для ознайомлення з новітніми методиками навчання гостям було представлено (на вибір) 50 майстер-класів, екскурсія по закладу.
Цей заклад вирізняється з-поміж інших тим, що паралельно з українськими  освітніми програмами в навчання учнів уводяться найкращі світові методики, що культивують європейський світогляд та національну свідомість.
Завдяки цьому здобувачі освіти мають безцінний освітній досвід, що розкриває їхній навчальний потенціал і дозволяє прямувати власним шляхом у доросле життя. Тому мета школи: розкрити потенціал кожної дитини, сприяти її творчої та пізнавальної активності, допомога в розвиненні навичок  роботи в колективі, і разом з тим, надати їй свободу вибору та можливість знайти своє покликання.
Учителі початкової школи мали змогу ознайомитися з тим, як паралельно з опануванням Державного стандарту початкової освіти, учнів тренують бути самостійними, відповідальними й проактивними, робити осмислений вибір, співпрацювати в малій групі, критично й творчо мислити, вирішувати проблеми.
Для учителів середньої та старшої ланки освіти були представлені методики професійної орієнтації, методики проектного навчання, використання електронних сервісів на уроках, інтегрованих курсів, використання в роботі програми «Лідер у мені».
Багато уваги на зустрічах приділялося створенню освітнього середовища, що сприяє. Розкриттю потенціалу кожної дитини.
Учителі з усіх куточків нашої держави увезли з собою надзвичайні враження від нових знайомств з чудовими педагогами, закоханими в свою справу.

Mesmerize Pointer Back to TOP