Засідання Ресурсного центру Нової української школи

 Сторітелінг-відмінний спосіб урізноманітнити заняття, щоб знайти похід і зацікавити будь-яку дитину. Не вимагає витрат і може бути використ...

22.04.18

Всеукраїнська науково-практична конференція

19-20 квітня відбувся науковий форум - Всеукраїнська науково-практичніа конференція "Підготовка сучасного педагога дошкільної та початкової освіти в умовах розбудови Нової української школи". Ця проблема об’єднала науковців різних міст України – Херсона й Одеси, Миколаєва й Мукачевого, Києва й Бердянська, а також вчених Білорусії і Польщі. Усі учасники форуму, були єдиними у своєму висновку: щоб надихати, спонукати, мотивувати, заохочувати здобувачів освіти на отримування знань, на пізнання таємниць світу, бажано модернізувати, наповнити оновленим змістом освітній процес у початковій школі.

 

Освіторія

Завжди пам'ятайте, що шлях до успіху в житті чи навчанні 
завжди починається з першого кроку!


18.04.18

Семінар- практикум для керівників закладів освіти Голопристанського району з питань впровадження Нової української школи.


18.04.2018 відбувся семінар-практикум для керівників закладів освіти Голопристанського району з питань впровадження Нової української школи.
Нові знайомства, зустрічі з однодумцями дозволяють розширити межі досвіду та збагатити його новим сенсом.
Дякую за запрошення начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Чуприні Л.М. і за налаштування на плідну роботу учнівському та педагогічному колективам Опорного закладу освіти «Новозбур‘івська школа 1».

Сучасний клас (відео)

Mesmerize Pointer Back to TOP